webbanner

Verkrijg een login voor de webshop

Wij bieden al onze bestaande klanten inloggegevens aan voor onze webshop. Hiermee krijgt u toegang tot uw eigen prijsovereenkomsten, meer productinformatie, gratis downloads en kunt u eenvoudig online aankopen doen, inclusief bestelinformatie in uw klantencentrum bekijken.

Voorwaarde is wel dat u een bestaande klant bent en dat alle velden hieronder correct worden ingevuld. Wij doen ons best om uw aanvraag binnen 24 uur te verwerken.

Door het tekenen van een toestemmingscontract voor afbeeldingen heeft u naast het bovenstaande ook toegang tot de ImageBank van TEFCOLD, waar u productafbeeldingen en -bestanden kunt downloaden voor uw website, catalogus en ander promotiemateriaal.

Als u geen TEFCOLD-account heeft, maar wel een login voor de online winkel wilt aanvragen, gebruik dan dit formulier.

U kunt hier ons privacybeleid inzien.

"Met de XML-feed kunnen we meer nieuwe TEFCOLD-producten op onze website publiceren, inclusief foto's, beschrijvingen en correcte prijzen. Voor ons is de productbeschrijving verbeterd en is er geen prijsverwarring meer."

/Aleksandrs, Gastroburg

"Investeren in nieuwe TEFCOLD-apparatuur heeft een groot verschil gemaakt voor onze supermarkt. We hebben nu meer koelruimte en tegelijkertijd hebben we ons energieverbruik met 58% verminderd."

/Jørgen, Min Købmand Sevel

"Uitgebreide professionele apparatuur, een responsief en benaderbaar team en tijdige levering van goederen maakten het mogelijk om een ​​professionele, serieuze en duurzame samenwerking met TEFCOLD tot stand te brengen."

/Matériel CHR Pro