webbanner

TEFCOLD Groep

TEFCOLD Groep

De TEFCOLD Groep bestaat uit TEFCOLD A/S, Interlevin Refrigeration Ltd en Nosreti Velkoobchod s.r.o. 

Ons hoofdkantoor staat in Viborg, Denemarken, waar wij over een magazijn van 12.000m2, een testlaboratorium, een faciliteit voor branding, een centrum voor reserveonderdelen beschikken en waar een van onze showrooms zich bevindt.

De Groep streeft ernaar organisch en via overnames te groeien. Overnames zullen onze leveranciersbasis vergroten en onze logistieke infrastructuur in Europa verbeteren, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wij willen onze klanten helpen hun omzet te vergroten en hun leven gemakkelijker te maken met nieuwe producten en kansen. 

Interlevin bestrijkt het VK en Noord-Ierland. Nosreti Velkoobchod bestrijkt de Tsjechische Republiek en Slovakije. TEFCOLD A/S bestrijkt de rest van Europa en de rest van de wereld.

 

Feiten over de Groep

Meer dan 100 werknemers in 5 landen

Magazijnen in Denemarken, het VK en Tsjechië met > 45.000 units op voorraad

Ruim 3000 klanten in 100 landen

160.000 units verkocht per jaar

Faciliteit voor testen, branding en reserveonderdelen in DK en VK

"Het is onze missie om door elke dag hard te werken onze klanten een uitstekende service te bieden die hun leven gemakkelijker maakt, Dit doen we met nieuwe producten en kansen waardoor hun omzet zal stijgen en zij meer geld zullen verdienen. 


Om onze klanten succesvoller te maken en ons in staat te stellen om te groeien, beschikken we over de beste mensen, de slankste processen, de laagste kosten en de meest efficiënte verkoop- en marketingprocessen".

TEFCOLD (UK)

TEFCOLD (UK)

Interlevin Refrigeration Ltd is gevestigd in Castle Donington in het VK en werd in 2018 door de TEFCOLD GROEP overgenomen.

De Groep heeft een leidende marktpositie in het VK op het gebied van plug-in koelers met meer dan 30 werknemers en een omzet van ruim 35.000 koelunits per jaar.

Op de 9.000m2 bevinden zich test- en brandingfaciliteiten, een centrum voor reserveonderdelen en een uitgebreide showroom. 

Interlevin Refrigeration Ltd
West Meadow Rise
Castle Donington
Derby
DE74 2HL
Tel: +44 01332 850090 
E-mail: sales@interlevin.co.uk 

https://www.interlevin.co.uk/

Interlevin bestrijkt het VK en Noord-Ierland. Nosreti Velkoobchod bestrijkt de Tsjechische Republiek en Slovakije. TEFCOLD A/S bestrijkt de rest van Europa en de landen buiten Europa.

TEFCOLD CZ S.R.O.

TEFCOLD CZ S.R.O.

Het 30 jaar oude familiebedrijf Nosreti Velkoobchod werd in augustus 2020 door de TEFCOLD GROEP overgenomen. 

Nosreti Velkoobchod opereert vanuit Ostrava in de Tsjechische Republiek. Het bedrijf heeft een leidende positie in de Tsjechische Republiek, maar ook een sterke positie op de Slovaakse markt. 

Er werken ca. 40 werknemers en de omzet bedraagt ongeveer 16.000 koelunits per jaar naast de verkoop van airco- en warmtepompen.

Het magazijn in Ostrava is 4.000m2 groot. 

NOSRETI Velkoobchod s.r.o.
28. října 2020/231
709 00 Ostrava-Mariánské Hory
Tel:  +420 595 696 615
http://vo@nosreti.cz

https://www.nosreti-velkoobchod.cz/

Nosreti Velkoobchod bestrijkt de Tsjechische Republiek en Slovakije. Interlevin bestrijkt het VK en Noord-Ierland. TEFCOLD A/S bestrijkt de rest van Europa en de landen buiten Europa.