webbanner

TEFCOLD Groep

TEFCOLD Groep

TEFCOLD Group bestaat uit TEFCOLD A/S, TEFCOLD (UK), TEFCOLD CZ s.r.o. en TEFCOLD SK s.r.o, TEFCOLD (BE), TEFCOLD (FR) en Horeca Global Solutions. 

Ons hoofdkantoor staat in Viborg, Denemarken, waar wij over een magazijn van 17.000m2, een testlaboratorium, een faciliteit voor branding, een centrum voor reserveonderdelen beschikken en waar een van onze showrooms zich bevindt.

De Groep streeft ernaar organisch en via overnames te groeien. Overnames zullen onze leveranciersbasis vergroten en onze logistieke infrastructuur in Europa verbeteren, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wij willen onze klanten helpen hun omzet te vergroten en hun leven gemakkelijker te maken met nieuwe producten en kansen. 

TEFCOLD (UK) bestrijkt het VK en Noord-Ierland. TEFCOLD CZ en TEFCOLD SK bestrijkt de Tsjechische Republiek en Slovakije. Tefcold (BE) bestrijkt België en Nederland in samenwerking met TEFCOLD A/S. TEFCOLD (FR) bestrijkt Frankrijk in samenwerking met TEFCOLD A/S. Horeca Global Solutions bestrijkt Spanje en Portugal in samenwerking met TEFCOLD A/S. Daarnaast bestrijkt TEFCOLD A/S de rest van Europa en de landen buiten Europa.

 

Feiten over de Groep

Meer dan 170 werknemers in 10 landen

Magazijnen in Denemarken, het VK, Frankrijk, België, Spanje en Tsjechië:

58.000 m2 met > 70.000 units op voorraad

Ruim 6.000 klanten in 100 landen

170.000 units verkocht per jaar

Faciliteit voor testen, branding en reserveonderdelen in DK en VK

"Het is onze missie om door elke dag hard te werken onze klanten een uitstekende service te bieden die hun leven gemakkelijker maakt, Dit doen we met nieuwe producten en kansen waardoor hun omzet zal stijgen en zij meer geld zullen verdienen. 


Om onze klanten succesvoller te maken en ons in staat te stellen om te groeien, beschikken we over de beste mensen, de slankste processen, de laagste kosten en de meest efficiënte verkoop- en marketingprocessen".

TEFCOLD (UK)

TEFCOLD (UK)

TEFCOLD (UK) is gevestigd in Castle Donington in het VK en werd in 2018 door de TEFCOLD GROEP overgenomen.

De Groep heeft een leidende marktpositie in het VK op het gebied van plug-in koelers met meer dan 35 werknemers en een omzet van ruim 35.000 koelunits per jaar.

Op de 9.000m2 bevinden zich test- en brandingfaciliteiten, een centrum voor reserveonderdelen en een uitgebreide showroom. 

TEFCOLD (UK)
West Meadow Rise
Castle Donington
Derby
DE74 2HL
Tel: +44 01332 850090 
E-mail: sales@tefcold.co.uk 

https://www.tefcold.co.uk

TEFCOLD (UK) bestrijkt het VK en Noord-Ierland. TEFCOLD CZ  en TEFCOLD SK bestrijkt de Tsjechische Republiek en Slovakije. TEFCOLD A/S bestrijkt de rest van Europa en de landen buiten Europa.

TEFCOLD CZ S.R.O.

TEFCOLD CZ S.R.O.

Het 30 jaar oude familiebedrijf  TEFCOLD CZ werd in augustus 2020 door de TEFCOLD GROEP overgenomen. 

TEFCOLD CZ opereert vanuit Ostrava in de Tsjechische Republiek. Het bedrijf heeft een leidende positie in de Tsjechische Republiek, maar ook een sterke positie op de Slovaakse markt. 

Er werken ca. 40 werknemers en de omzet bedraagt ongeveer 16.000 koelunits per jaar naast de verkoop van airco- en warmtepompen.

Het magazijn in Ostrava is 4.000m2 groot. 

TEFCOLD CZ s.r.o.
Logistický areál P3 Ostrava Central, hala L1
Vítkovice 3046, 703 00 Ostrava
Česká republika
Tel: +420 593 033 028
E-mail: vo@tefcold.com

https://www.tefcold.cz

TEFCOLD CZ en TEFCOLD SK bestrijkt de Tsjechische Republiek en Slovakije. TEFCOLD (UK) bestrijkt het VK en Noord-Ierland. TEFCOLD A/S bestrijkt de rest van Europa en de landen buiten Europa.

TopCold and Groupe Mondial France

TopCold and Groupe Mondial France

 

The two companies were acquired by the TEFCOLD Group in November 2022.

TopCold is based in Sint Truiden, Belgium and Mondial Groupe France
in Châbons near Lyon, France.

With these two companies and addtional 25+ employees, we have a stronger
position in the Benelux countries and France.

And we have an additional 15 000 square metres of warehouse.