webbanner

Waarom TEFCOLD

 

Bij TEFCOLD zijn we specialisten in commercieel koelen en vriezen. Vanuit onze vestigingen in Denemarken, Groot-Brittannië, Tsjechië, Slowakije, België, Frankrijk en Spanje verkopen wij koel- en diepvriesapparatuur aan vrijwel de hele wereld. Wij hebben meer dan 170 medewerkers in dienst en beschikken over meer dan 58.000 m2 magazijnoppervlak. Wij hebben meer dan 6.000 klanten in meer dan 100 landen. Wij beschikken over test-, branding-, showroom- en onderdelenfaciliteiten.

Webshop open 24/7

Webshop open 24/7

Bestel 24/7 met uw overeengekomen prijzen, uw garantie-opties, actuele voorraadinformatie, data waarop de voorraad wordt aangevuld, overzicht van het klantencentrum en nog veel meer...

Wereldwijde levering vanuit meer magazijnen

Wereldwijde levering vanuit meer magazijnen

Wij leveren wereldwijd vanuit één van onze magazijnen. Geen minimum bestelhoeveelheid, combineer uw order zoals u dat wilt en geniet van supersnelle leveringstijden. Levering rechtstreeks vanaf één van onze fabrieken is ook een optie. 

Maak gebruik van TEFCOLD-magazijnen en bespaar geld

Maak gebruik van TEFCOLD-magazijnen en bespaar geld

Regel leveringen rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw klanten. Met uw inloggegevens kunt u de laadmeters en bijbehorende transportkosten berekenen naar uw postcode of die van uw klanten.

Technische gegevens en mediabank

Technische gegevens en mediabank

Met uw inlogaccount hebt u toegang tot alle technische bestanden en tekeningen over onze producten en, indien nodig, tot onze volledige mediabank.

Branding

Branding

Wij bieden ook branding-diensten. Uw logo, huisstijl e.d. vakkundig aangebracht op de kasten laat uw producten opvallen.

Standaard of aangepast?

Standaard of aangepast?

Beide! Wij bieden op de klant afgestemde oplossingen, zodat u een kast geheel naar eigen specificaties kunt hebben.

Waar voor uw geld

Waar voor uw geld

Wij betrekken onze producten van de beste fabrieken en testen ze allemaal op onze eigen testlocaties, zodat ze voldoen aan onze strenge eisen.
U ontvangt producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. 

Gegevensoverdracht

Gegevensoverdracht

Klaar om onze producten op uw website te promoten? Wij leveren alle productgegevens gestructureerd en klaar om te importeren naar uw website samen met gedownloade afbeeldingen en bestanden uit onze mediabank.